Spolu mimo školu 2015 - 1.C

9.9.2015 - 11.9.2015

Již šestým rokem připravujeme 2,5 denní pobytové akce pro studenty prvních ročníků táborského Gymnázia Pierra de Coubertina. Třetí pobyt je připraven pro třídu 1.C a jejich třídní učitelku.

Třetího adaptačního kurzu se zúčastnilo všech 26 studentů třídy a jejich třídní učitelka. Počasí bylo jako na houpačce a vrány horkem zrovna nepadaly :-). Ale i přesto jsme si pobyt jak se patří užili, což je patrné i z hodnocení. Bohužel nám studenti svá hodnocení nepodepsali, proto uvádíme pouze často se opakující body.


Hodnocení účastníků

Hodnocení kurzu od třídní učitelky:

Všem, kteří se potřebují seznámit s novým kolektivem a vytvořit počáteční vztahy, doporučuji SVĚŘTE SE PROFESIONÁLŮM. Adaptační kurz v Hlavatcích splnil mé očekávání – příjemné prostředí, vhodně zvolený program. Společné činnosti se střídaly s osobním volnem a vše příjemně plynulo ke zdárnému konci. Všichni jsme se o druhých něco dozvěděli, něco domysleli a těšíme se, až se budeme poznávat dál a troufám si tvrdit, že všichni se zbavili počáteční nejistoty a strachu z nového prostředí. MIMONI – díky za vše.

Mgr. Alena Šedivá, třídní učitelka

Z anonymních hodnocení studentů vybíráme:

– zajímavý, zábavný a dobře vyvážený program
- zábavné netradiční sporty
- dobré jídlo
- strategická hra zajímavá, ale příliš dlouhá
- výborná příležitost se navzájem lépe poznat
- pád důvěry byl super
- moc krátké
- večerku příště později