Rodinné hry 2016

6.8.2016 - 13.8.2016

Tradiční prázdninová akce – aktivní dovolená pro rodiny s dětmi od 2 let.

Letos se téma nabízelo tak výrazně, že jej nebylo možné ignorovat :-) V Riu de Vrážné jsme zažili na vlastní kůži LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY… Pravda… světové rekordy při nich úplně nepadaly… i když kdo ví…, možná.. kdybychom si za tím šli… v této věkové kategorii:-).

Bylo nás 24 rodičů, 30 dětí, nejmladší účastnici bylo 11 měsíců, program připravovalo 6 lektorů a stravu pro sportovce zajišťovalo trio kuchařek.

Krátký sestřih střípků z našeho olympijského týdne najdete na našem Facebooku (mělo by se zobrazit i nepřihlášeným, tedy i těm, co nemají svůj profil).


Hodnocení účastníků

O hodnocení jsme požádali nové táborníky, svůj slib splnil Dan s dcerou Emičkou:

Ahoj Táborníci,když jsem přemýšlel kam vyrazit s dcerou o prázdninách,byl mi doporučen Tábor ve Vrážném u Moravské Třebové. Řekl jsem si proč ne, pro malou to bude nevšední zážitek při kterém zažije hodně legrace a pozná nové kamarády. Když jsme dorazili všichni nás vřele a kamarádsky přijali. Seznámili jsme se s příjemnými, fajn lidmi,kteří nezkazili žádnou legraci. Každý den byl zaplněn skvěle organizovaným programem, za což patří velký dík celému týmu vedoucích Tábora,kterým musel dát spoustu práce. Tety kuchařky připravovaly každý den skvělé jídlo,kterého bylo vždy dost i pro velké jedlíky. Ubytování super. Týden s takhle fajn lidmi utekl jako voda a bylo nám líto,že už končí. Do tohoto Tábora se chci pravidelně vracet i se svými dětmi. Takže všem budoucím zájemcům vřele doporučuji. Mějte se moc hezky a těšíme se na příští setkání a skvělou zábavu. Dan s dcerou Emičkou