Angličtina žádná dřina - 2016

3.7.2016 - 5.7.2016

Komorní, intenzivní, leč velmi pohodová akce pro dospělé účastníky, zaměřená na zdokonalení v praktickém užívání jazyka.

Druhý ročník třídenní intenzivní angličtiny máme za sebou. Nejprve to vypadalo nadějně.. že se budeme blížit optimálnímu počtu 8 účastníků. Pak to chvíli vypadalo bledě.. byly jsme jen 3… nakonec jsme se počet ustálil na stavu 5:2… a v neděli ráno to vypuklo. Nahlédnout pod pokličku můžete prostřednictvím fotek tady, nebo na Facebooku.

Hodnocení proběhlo neformálně u čaje „skoro“ o páté, ve svátečním odpoledni na sv. Cyrila a Metoděje, se závěrem – za rok jedeme určitě zas.


Hodnocení účastníků

Protože jsme nepožadovali písemnou zpětnou vazbu a na této stránce je zvykem alespoň nějakou zpětnou vazbu uveřejnit, tak to trochu obejdeme :-):

Ptali jsme se PN – lektorky, která měla s námi premiéru… jak svůj zážitek na tomto kurzu hodnotí:-)

„Já jsem nikdy nic takového neviděla, zažila jsem jen seriózní a vážné kurzy angličtiny… ale EK mi řekla základní zadání… je to jedno, jen to musí být sranda…Ale při končeném shrnutí mě překvapilo, že jsme Vás fakt asi něco naučily :-)))“.

Dnes ráno mi jako neformální zpětná vazba přišla SMS od PK – obyvatelky Píkónie:

„Ahoj PT, byla to dobrá jízda. Sedím teď ve vlaku a na spolucestující asi působím jako blázen, protože se co chvíli uculuji při vzpomínce na hlavatecké hlášky… Pa díky PK.“

Takže milé obyvatelky Headonie – EK a PN, děkujeme Vám za prima intenzivní a pestré 3 dny plné srandy… U Vás na planetě nás to bavilo a těšíme se na příště.

Enjoy your holiday and see you next year. PT, HJ, LD, PK, a IP.