Spolu mimo školu 2015 - 1.B

7.9.2015 - 9.9.2015

Již šestým rokem připravujeme 2,5 denní pobytové akce pro studenty prvních ročníků táborského Gymnázia Pierra de Coubertina. Druhý pobyt je připravem pro třídu 1.B a třídní učitelku této třídy.

Počasí nám nepřálo zdaleka tolik jako při kurzu 1.A.. zde nám i sprchlo…za to společenský večer byl, pokud se týká podpory ze strany učitelů ve třídě „mnohem úspěšnější“ dorazil jeden mušketýr a dvě mušketýrky, tedy dohromady byli tři :-). Opět děkujeme za návštěvu a podporu.

Hodnocení od třídní učitelky i vybraná hodnocení studentů si můžete přečíst níže:


Hodnocení účastníků

Hodnocení kurzu od třídní učitelky:

Jedinečná příležitost poznat děti z jiné stránky, než jen ze školní lavice. Mnohem uvolněnější atmosféra, než ve třídě – i mezi učiteli a dětmi. Vlastní obohacení (nové nápady, tipy na aktivity, noví přátelé/známí). Příjemné ubytování a prostředí/zázemí. Mgr. Petra Nagyová, třídní 1.B

Při hodnocení kurzu ze strany studentů jsme položili účastníkům tři otázky. Z odpovědí, které byly podepsané, vybíráme některé níže:

Co ti osobně kurz nového přinesl a čím jsi překvapil/a sama sebe?

Přinesl mi nové kamarády, dodal mi odvahy před spolužáky a překvapila jsme sama sebe tím, že jsem šla potom dobrovolně zpívat.

Zuzana

Poznal jsem třídu a překvapil jsem sebe, jak dobrej zadek mám v legínách.

Martin

Seznámila jsem se blíž se svou třídou. Překvapilo mě, jak jsem kamarádská.

Monča

Víc informací o lidech a jejich povahách, odpočinek.

Jakub

Lépe jsme poznala své spolužáky. Zjistila jsem, že se docela dobře dokážu začlenit do nového kolektivu.

Tereza

Program byl velmi intenzivní. Pomohl mi najít si nové přátele a poznat všechny členy třídy. Díky němu vím, že si dokážu celkem snadno najít nové přátele, a že všichni z nás jsou něčím výjimeční, jedineční a hlavně, že každý tu má někoho, ke komu patří.

Eliška

Kurz mi přinesl hodně skvělých zážitků s novými lidmi a celkově to tady bylo super. I přes nepříznivé počasí jsem si venkovní aktivity užívala na 110%.

Míša

Co ti adaptační kurz prozradil o tvé nové třídě?

Mám ve třídě fajn lidi a doufám, že se budeme bavit víc a víc.

Sabča

Dozvěděla jsem se o spolužácích pár informací, kdo se o co zajímá a jak jsou zábavní.

Veronika

Umíme dobře spolupracovat, moc se nehádáme a dohodneme se.

Jakub

Že jsme fajn kolektiv a že by to mohlo šlapat.

Honza

Myslím, že budeme skvělá parta. Upřímně, málokdy se podaří potkat tolik skvělých, kamarádských a praštěných lidí na jednom místě.

Tereza

Rozhodně jsme se dozvěděla spoustu informací a za to jsme ráda. Myslím, že třída, ve které jsem je suprová, takže se těším na další čtyři roky.

Monika

Co ti na adaptačním kurzu nesedlo, nezajímalo, nebavilo a příště bys to rozhodně vypustil?

Líbilo se mi vše z programu. Jen v budově bylo málo sprch pro holky. Jídlo mi moc chutnalo, paní kuchařky dávaly i skvělé porce. Program byl hezky propracovaný i zábavný, možná pro někoho i fyzicky náročnější, ale dalo se to zvládnout.

Šárka

Bavilo mě celkem všechno, ale prodloužil bych budíček na 9:00.

Jan

Nebylo moc dobré počasí, ale to Mimoni neovlivní. Dále mě mrzí, že jsou to jenom dva dny, klidně bych tu byla dýl. Jinak si na nic nemůžu stěžovat. Hry byly super a jídlo také. Nejlepší mi přišla snídaně retardů.

Zuzana

Nic bych nevynechávala, akorát častěji střídat skupiny, jinak to bylo moc hezký. Vůbec by mi ovšem nevadilo mít adapťák mnohem dýl.

Sabča

Palačinky by měly být teplé, vstávání tak v 9:00.

Martin

Vypustila bych mapování terénu v dešti, propichování mikin a vlak v kroužku, jinak SUPER :-).

Veronika

Když jsme chodili venku v dešti. Delší večerku!

Monika

Moc dlouhé hry. Málo volného času.

Honza

Seznamovací hry jsou trochu moc kontaktní (přenášení křupek v puse…).

Vojtěch

Všechny soutěže, hry, sporty, co jsme zde absolvovali, mne zaujaly. Užila jsem si celý kurz a myslím, že na některé zážitky jen tak nezapomenu. Nejraději bych tu ještě alespoň týden zůstala. Žádné výtky, ani nedostatky nenalézám. Děkuju paním kuchařkám, že mi namazaly na palačinku nutellu, i když nemusely.

Eliška

Bavil mě vesměs celý program. Vše bylo dobře naplánované a vymyšlené. Akorát mě mrzí malá účast našich učitelů, ale to nevadí.

Míša