Angličtina žádná dřina 2017 (otevřený kurz)

9.7.2017 - 11.7.2017

Komorní prázdninový kurz angličtiny pro dospělé – maximálně 8 účastníků. Po dvou letech pokusů o prázdninový konverzační kurz „jen tak“ jsme připravili tématicky zaměřenou akci akreditovanou jako DVPP pro ŠABLONY 2017 –2019.

Jeden ze tří plánovaných konverzačních kurzů angličtiny je tématicky zaměřen na turistickou angličtinu a nese podtitulek: S žáky/studenty na školní akci v zahraničí. Na premiéře tohoto kurzu se sešlo 8 účastníků. Výběr fotek a hodnocení účastníků si můžete prohlédnout níže.

Bližší informace o tématech konverzačních kurzů angličtiny akreditovaných pro projekt ŠABLONY najdete v tomto letáku. V letáku je odkaz na dotazník předběžného zájmu. Další reprízu tohoto kurzu plánujeme na podzim roku 2017.


Hodnocení účastníků

Děkuji za velmi pečlivě a profesionálně připravený kurz angličtiny. Naučili jsme se hodně slovíček, frází a zažili příjemnou atmosféru. Děkuji.

Markéta Štěpková

Perfektně připravený kurz! Úžasné lektorky! Pestrý program, různorodé aktivity v příjemném prostředí. POUČENÍ, POBAVENÍ, POHODA, PŘÁTELSTVÍ…

Vřele doporučuji všem zájemcům.

Eva Novotná

Po třetí jsem absolvovala intenzivní kurz angličtiny. Obě lektorky mají připravenou pestrou nabídku aktivit, při kterých člověk lehce zapomene na to, že je začátečník a nebojí se potom mluvit.

Lea Doudová

Byl jsem dosazen na poslední chvíli a měl jsem z toho velké obavy, ale již dlouho jsem se takhle neuvolnil a nepobavil!!! Doufám, že si i plno frází zapamatuju.

Mirek Šimák