Spolu mimo školu - 1.B 2017/18

6.9.2017 - 8.9.2017

Adaptační pobyty pro studenty prvních ročníků GPdC.

Adapťák 1.B probíhal pod taktovkou Pepíka Boháče a jeho týmu. Kurzu se zúčastnilo 29 žáků třídy 1.B a třídní učitelka.

Na večer s vyučujícími ve třídě se dostavil pouze jeden z pedagogů, o to více si jeho účasti ceníme. Děkujeme.

Níže několik fotek z celého průběhu kurzu a hodnocení účastníků.


Hodnocení účastníků

Hodnocení studentů:

Přes počáteční obavy velká spokojenost. Akorát bych méně osladil snídaňový čaj :-). Obdivuji velkou kreativitu organizátorů….jel bych zas.

Vojta V.

Pobyt byl velmi přínosný. Milé paní kuchařky a vedoucí. Jídlo se jíst dalo. Program byl fakt super. Moc se mi tu líbilo. Nejraději bych sem jezdila každý rok.

Martina S.

Ubytování fajn a jídlo a vedoucí super. Program pecka a fungoval, protože se teď víc mezi sebou bavíme.

Michal

Bylo to tu pěkné, až na to svazování a zavazování očí při snídani. Hry byly zajímavé a většina z nich mě bavila.

Markéta

Výborné ubytování, velmi milý a ochotný personál. Některé hry nebyly jednoduché, ale báječně splnily svůj účel – perfektně nás sblížily. I časový harmonogram byl skvěle vyladěn. Děkuji, pomohli jste mi.

Vojta N.

Fajn atmosféra a moc fajn lidi z řad spolužáků i Mimoňů. Jako třída jsme se díky programu dobře seznámili a poznali. Klidně bych si to zopakoval.

Jakub

Bylo to tady moc super – dobré jídlo, milí vedoucí, super hry….Jela bych sem klidně znova. Myslím si, že adaptační kurz nám velmi pomohl se sblížit.

Sabina J.

Líbilo se mi, že jsme měli mezi programem větší pauzy, čímž jsme mohli lépe poznat své spolubydlící. Program byl pohodový a zajímavý. Myslím, že to pro naši třídu bylo velmi přínosné.

Žaneta

Bylo to tu fajn. Hodně jsme se spřátelili. Mohlo by být víc míčových her. Vedoucí a učitelé byli moc milí. Hry, které byly zaměřené jak na pohyb, tak i na přemýšlení mě moc bavily. Jela bych sem klidně znovu.

Kačka J.

Seznámila jsem se zde se svojí novou třídou, zapamatovala si jména spolužáků a myslím si, že to budou dobré 4 roky. Celý pobyt byl nabitý skvělými aktivitami. Klidně bych jela znovu.

Dáša

Pobyt se mi líbil, až na plesnivej banán v šuplíku. Jídlo bylo super a celkově ten program pomohl k tomu, abychom se mezi sebou poznali. Doufám, že se sem ještě přijedu podívat.

Sebastian

Hodnocení třídní učitelky:

Adaptačního kurzu jsem se zúčastnila už se svou druhou třídou a byla jsem proto moc ráda, když jsem se dověděla, že o něj studenti mají zájem a že se tedy kurz uskuteční.

Podle mého názoru je to totiž úžasná a velmi přínosná akce. Studenti se během programu poznali při nejrůznějších aktivitách – sportovních, vědomostních, teambuildingových… Společně si zazpívali, zatančili, zahráli pakobal, řešili logické hříčky, prezentovali před ostatními svoje názory… Všichni se prostě poznali v různých situacích, přestali se bát spolu mluvit, potlačili jeden před druhým svůj stud, vyzkoušeli si, zda se mohou na své nové spolužáky spolehnout. A poznala jsem je také já a to je pro mě hodně důležité.

Akci tradičně připravovali lektoři spolku Ve škole i mimo ni a byli jako vždy senzační. Velmi zajímavý program byl vypilován do nejmenších detailů, ostatně tak, jak je u akcí pořádaných MIMONI dobrým zvykem. Všechny tři dny plynuly v srdečné a příjemné atmosféře. Lektorům, kteří se velkým dílem podíleli na zdaru celé akce, patří velký dík.

K velmi dobrému pocitu z adaptačního kurzu určitě nemalou měrou přispělo také výborné zázemí vzdělávacího střediska v Hlavatcích, kde akce probíhala.

Eva Novotná – třídní učitelka třídy 1. B